top of page
9d4cf078-3ead-4c8a-870e-082943c577e9.JPG

Reeta Taulu | Senior Consultant

Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

Täydellinen antautuminen työlle, pohjalainen sitkeys, hyvät neuvottelutaidot, laaja osaaminen sekä empaattinen lähestyminen asiakkaaseen ovat tuoneet hyvän menestyksen ja monet sadat kodit ovat vuosien saatossa löytäneet kauttani uudet omistajat jo 90-luvun alusta alkaen.

Jokainen asiakas on aina ollut minulle kullan arvoinen ja se on heijastunut suositusten suurena määränä, ja asiakkaat ovat palanneet vuosienkin jälkeen luokseni uudelleen ja uudelleen.

Monipuolinen osaamiseni on useiden tutkintojen ja koulutusten tulosta ja siksi olenkin erikoistunut nykyään myös testamenttien, edunvalvontavaltakirjojen, kauppakirjojen yms. tekemiseen. Vuosia olen myös toiminut kaupanvahvistajana, joten kiinteistökauppojen kimurammatkin koukerot ovat tuttuja.

Olen toiminut vuosikymmeniä maanlaajuisten ketjujen palveluksessa ja parasta, mitä vuodet ovat tuoneet tullessaan, olen saanut tehdä oman tyttäreni Jonna Lindforsin kanssa tiivistä yhteistyötä jo 12 vuoden ajan.

Tämä hedelmällinen yhteistyö jatkuu meillä edelleen ja yhdessä olemme pitelemätön voimakaksikko, tiimi, jonka palo tälle alalle sekä tieto, taito auttavat varmasti saavuttamaan sinuakin asuntoasioissasi täydellisen lopputuloksen.

Yksilöllinen palvelu ja juuri sinulle räätälöity kokonaisuus, joka erottuu massasta huomataan taatusti. 

+358 408 433 016

reeta.taulu@outlook.com

Tiimi: Our Team
bottom of page